PMU Eyeliner

Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente eyeliner dus ook dagelijks een hoop tijd!

Er zijn verschillende soorten PERMANENTE EYELINER

PERMANENTE MAKE-UP INFRALASH EYELINER

Infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimperaanzet voller lijkt. Bovendien geeft de Infralash techniek voor permanente eyeliner een natuurlijk effect.

PERMANENTE MAKE-UP GRAFICLINER EYELINER

Graficliner is een opvallende, volle eyeliner. Graphicliner is perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen, maar daar genoeg van hebben. Graficliner permanente eyeliner geeft je een look die in het oog springt, net als eyeliner die je zelf aanbrengt. Je kunt kiezen om de eyeliner in een wing te laten eindigen. Dit effect is lastig om zelf te bereiken, maar met Graficliner heb je altijd twee ogen met gelijke permanente eyeliner.

PERMANENTE MAKE-UP SMUDGY EYELINER (Eyeshadow)

 

Smudgy eyeliner is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De eyeliner is uitgeschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder er zelf iets voor te hoeven doen.