Lipblush


Lip Blush

Lip Blush wordt gebruikt om de natuurlijke lip vorm, symmetrie en kleur te verbeteren. Een aangepast pigment wordt aangebracht om definitie aan uw lippen toe te voegen en oneffenheden  te verbergen op basis van uw huidskleur en persoonlijke voorkeur.

Je lippen zien er op de eerste dag uit als lippenstift en worden zachter als ze genezen om een heel subtiele, natuurlijk ogende lip tint te worden. Breng een beetje glans of balsem aan en je lippen zien er 24-7 mooi uit!

Als je gevoelig bent voor koortslippen, kan een lipblush- uitbraken veroorzaken. We vragen onze klanten hun voorgeschreven antivirale medicatie enkele dagen voor hun afspraak en na de procedure in te nemen om koortslippen te voorkomen.

Als u een uitbraak heeft, of een andere vorm van open lip / acne, vragen wij u om uw afspraak te verzetten.

 

Wat kunt u verwachten?

De eerste 3 dagen kunnen matige zwelling, roodheid en blauwe plekken optreden.

Als u last krijgt van zwelling, gebruik dan een ijspakket niet langer dan 15 minuten per keer om zwelling te verminderen.

 Tijdens de eerste genezingsperiode moet er minimaal korstje of schilfering van de huid optreden. Als er sprake is van korstvorming of schilfering, pluk dan niet en laat de korst of droge huid vanzelf los. Dit gebeurt meestal binnen de eerste 3 dagen.

Verwacht dat de kleur tot 50-70% lichter wordt zodra het genezingsproces is voltooid.  Kleur kan ongelijk lijken in verschillende stadia van genezing. Wees geduldig. Dit is een proces dat niet onmiddellijk resultaten oplevert.

Permanente make-upinkt is niet hetzelfde als body art-inkt en gaat qua ontwerp niet zo lang mee als body art-inkt. Permanente make-up vervaagt en zal naar verwachting 2 tot 5 jaar duren voordat het moet worden bijgewerkt. Touch-ups voor onderhoud worden aanbevolen voor het beste resultaat.

Het kan 2 sessies duren voordat het gewenste verzadigingsniveau is bereikt. Touch-ups zijn niet inbegrepen in de kosten van de eerste Lip Blush-procedure.

Lees hieronder de aandachtspunten voor een PMU behandeling

Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol, aspirine of chiazaad en bloedverdunners.

Lippen: Heeft u regelmatig een koortslip?
Dan zal de behandeling het virus vrijwel zeker activeren! Ik behandel alleen indien u via uw huisarts een kuur heeft gekregen. Met deze kuur dient u 2 dagen voor de behandeling te starten tot 5 dagen na de behandeling. Een uitbraak heeft een negatief effect.