Verzenden & Ontvangen

Verzendopties

Wij maken gebruik van diverse verzendmethodes en transportbedrijven. Wij maken op dit moment gebruik van de verzenddiensten van PostNL. De kosten en verzendduur staat hierbij vermeld. Wanneer er binnen PostNL meerdere opties mogelijk zijn wordt dit duidelijk in het bestelproces weergegeven zodat u altijd op de hoogte bent van de exacte verzendkosten. 

 

 

Afhalen:

U kunt uw bestelling ook afhalen van maandag t/m vrijdag tussen 10:30 uur en 17:00 uur bij ons in de studio, Boerhaavestraat 26 te Hilversum. Deze optie vindt u ook in het bestelproces. U kunt dan tevens uw bestelling op locatie afrekenen. Wanneer ons studio extra gesloten is zal het op deze pagina worden vermeld. 

Verzendtijd:

Bestellingen die van maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur betaald zijn, worden binnen 3 werkdagen verzonden. De exacte levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en eindbestemming. Bij het invoeren van uw gegevens in het bestelproces zal de levertijd indicatie worden gegeven. Let wel; wij zijn hierbij afhankelijk van de diensten van de transporteur en zijn niet verantwoordelijk voor enige vertraging die via de transporteur wordt opgelopen. 

Track & Trace

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en een bevestiging van verzending vanuit Chique Studio via email. Zodra de zending bij de transporteur is aangemeld ontvangt u van de verzender een bevestigings e-mail met de track & trace informatie. Via deze track & trace code kunt u uw bestelling tot aan de levering volgen en het aflevermoment en locatie eventueel wijzigen (eventuele extra kosten zijn voor de ontvanger).