• Behandelingen

Chique Studio biedt de volgende behandelingen aan:

Microblading is een hairstroketechniek voor semipermanente make-up die wordt toegepast met ultradunne naaldjes die een mesje vormen in een manuele pen.

Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. De wenkbrauwen worden vooraf ook met een koord en pincet geëpileerd.

Wilt u graag een iets meer permanente oplossing voor uw wenkbrauwen? Heeft u altijd al gedroomd van mooie, volle wenkbrauwen? Dan is een microblading behandeling zeker het overwegen waard.

Microblading is een nieuwe techniek waarbij wij door middel van hairstrokes de wenkbrauwen de perfecte, volle vorm kunnen geven, die er toch nog heel natuurlijk uit ziet. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 jaar de hairstrokes niet meer zichtbaar zijn. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, mee gaand met de wenkbrauw trends.

 Werkwijze:

 Voordat de behandeling begint worden uw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure van de behandeling uitleggen. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht. Pas nadat u tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met de effectieve behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken dient u terug te komen voor een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs).

Voordelen van microblading:

Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen tijdbesparend natuurlijke look door de hairstrokes die op echte haren lijkenSemi-permanent, wat u de mogelijkheid biedt om jaarlijks de vorm en/of kleur aan te passen, verzorging.

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Uw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wimpers.

De eerste 72 uur na de behandeling dient u de wenkbrauwen droog te houden en vooral de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming. Ook dient u elke 2 uur een dun laagje vaseline aan te brengen.

Na 72 uur, tot en met 7 dagen na de behandeling mag u de wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep en nog steeds elke 2 uur een dun laagje vaseline aanbrengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar!

Powderbrows is een nieuwe techniek voor semipermanente make-up die wordt toegepast met een machinale nanonaald.

Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. De wenkbrauwen worden vooraf ook met een koord en pincet geëpileerd.

Wilt u mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension, of juist een waaiertje van Russian Volume techniek wimperextensions, op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang uw wens en uw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits u de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door onze ervaren wimperstylisten uitgelegd na de behandeling.

Werkwijze

De styliste maakt samen met u een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met uw wensen en wat uw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaat ze de wimperextensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dient u uw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen!

Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, een nieuwe set Russian Volume ongeveer 2,5 tot 3 uur. Refill-behandelingen duren gemiddeld 1 uur.

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.

Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wilt u ze echter altijd mooi vol houden dient u steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een refill-behandeling.

Voordelen van Wimperex

Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een specer dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

 

De huidtherapeut maakt gebruik van een speciale vibrerende pen met een kopstukje van 12 minuscule steriele naaldjes. Hiermee maken we onder hoge snelheid hele kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar iale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manivoor het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, bindweefsel.

 

Wat kunnen wij behandelen?

Met behulp van microneedling kunnen wij onderstaande huidoneffenheden behandelen:

pigment

rosacea

haargroei

doorbloeding

littekens

acnelittekens

brandwondenlittekens

huidverbetering

huidverjonging 

 

Behandelmethoden:

Voor de eerste behandeling krijgt u een intakegesprek en zullen er foto’s gemaakt worden. Deze zullen worden gebruikt om het resultaat van de behandeling in kaart te brengen.Vervolgens wordt uw huid gereinigd. Het te behandelen gebied wordt met behulp van een tussenstof met werkstoffen behandeld. Tussentijds en na de behandeling wordt de tussenstof ingemasseerd. De behandeling zelf is niet geheel pijnloos. Optioneel kunt u ervoor kiezen om na de behandeling een kalmerend masker aangebracht te krijgen. De behandeling wordt afgesloten met verzorgend, voedend product en uv-beschermende producten. De reden daarvoor is dat de verdunde huid na de behandeling extra kwetsbaar is voor schadelijke uv-straling met pigmentverschuivingen tot gevolg. Uiteraard is het noodzakelijk om deze huidzorg thuis voort te blijven zetten.

 Afhankelijk van de indicatie en uw aanvullende verzekering kan een behandeling microneedling vergoed worden. Wij vragen u dan een verwijzing van de huisarts of specialist mee te nemen.

Elleebana One Shot Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustrie van dit moment!

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België. Sindsdien zijn er al meer dan 350 gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met dit kwalitatief hoogwaardige merk.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT?

- Zeer korte applicatie techniek

– gemiddelde inwerktijd van 10 min en maximaal 17 min

- Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.

- Resultaat van gemiddeld 6 weken!

- Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.

- Laat natuurlijke wimpers langer lijken.

- Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen. Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.

- Formaldehyde-vrij

- Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!

- Geschikt voor lange en korte wimpers.

- Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten!

- GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!

- Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!

- Niet getest op dieren!

 

Voor het ultieme resultaat raden wij je aan de wimpers ook te verven.

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

Wenkbrauwen met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen die al micropigmentatie of permanente make-up lieten aanbrengen, kunnen geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijze wenkbrauwen is dit de perfecte oplossing.

 

Henna is een plantaardig natuurproduct dat ideaal is om de huid en de haren onbeschadigd mee te verven. Henna brows blijft 2-3 weken op de huid en tot wel 6 weken op de haartjes!

Lippigmentatie