Cursus Wimperextensions One by One

Classic One by One

Een rage op schoonheidsgebied is wimperverlenging door middel van de One by One techniek. In deze opleiding leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een prachtige set wimperextensions te plaatsen.

Daarom kies je voor deze opleiding:

* Je ontvangt een erkend certificaat van Chique studio

* Wij hebben jarenlange ervaring

* Om de rust te behouden en je de benodigde persoonlijke aandacht te kunnen geven worden de trainingen aan maximaal 2 cursisten tegelijk gegeven

* Na de training ontvang je 10% korting op de vervolg trainingen

De trainingsdag ziet er als volgt uit:

* Theorie bestaat uit: het oog, oogaandoeningen, de natuurlijke wimper, oogvormen en styling, uitleg soorten wimperextensions, klant consult/intake, het plaatsen van wimperextensions, after Care, allergische reacties, lijm, tips en tricks

* Uitleg producten

* Oefenen op mannequin hoofd

* Lunch (door ons verzorgd)

* Wimpers plaatsen op model

* Refill en verwijderen op mannequin hoofd

* deelname Certificaat

Starterskit:

Jouw starterspakket bestaat uit professionele wimperproducten. Deze wimperextensions zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en geven het mooiste eindresultaat.

Certificaat:

Bij voldoende resultaat krijg je aan het eind van de dag een officieel Chique studio certificaat. Bij onvoldoende resultaat kan je na een periode van intensief trainen alsnog een kostenloze proef afleggen. Daarna zal beoordeeld worden of je in aanmerking komt voor ons certificaat.

Cursus Classic One by One

€385,- excl BTW

 

De training is inclusief een uitgebreide starterskit waar u ongeveer 50 klanten mee kunt behandelen (t.w.v. € 149,95).